50+ dag | Lindehøj Sogn

50+ dag

Når livet forandrer sig

Vi oplever alle forandringer. Måske mister vi en ægtefælle? Måske går vi på pension? Måske skal vi lære af leve med sygdom? Kan Bibelen og den kristne tro lære os noget om, hvordan vi håndterer livets mange forandringer?

Lindehøj Kirke har seks gange tidligere inviteret alle, der har rundet 50 med på 50+ lejr på Emmaus. I 2020 afprøvede vi et nyt format med en 50+ dag fremfor en hel weekend, som tidligere. Også i år vil vi holde en 50+ dag, i Lindehøj Kirkes menighedslokaler.

2021 med temaet Identitet

Livet er fyldt af skift. Derfor udfordres vores identitet og oplevelse af værdi gennem hele livet. Hvem er jeg, når jeg må leve alene? Hvem er jeg, når børnene ikke længere har brug for mig? Hvem er jeg, når jeg bliver arbejdsløs eller går på pension? Findes der et fundament, som i alle livsfaser bærer og giver os en tryg identitet?

Psykolog Maria Techow vil komme med sit bud på et svar, og teologen Nicolai Techow vil belyse identitetsspørgsmålet ud fra Paulus, kirkens første og største missionær. Hvorfor forfulgte Paulus så hårdnakket de kristne? Truede de hans tro og identitet? Hvad betød det for Paulus’ identitet at komme til tro på Jesus?

Her kan du se programmet for 50+ dag i 2021

Lindehøj Kirkes Menighedslokaler, Tvedvangen 175, 2730 Herlev

Tilmelding og dato for 50+ dag 2021

I år er der 50+ dag lørdag d. 30. oktober. Tilmelding senest onsdag d. 20. oktober til Sognepræst Niels Jørn Fogh, Gavlbakken 38, 2730 Herlev. Telefon: 5151 1492.

Pris: 250 kr., inkl. undervisning, foredrag, morgenmad, en god frokost og noget lækkert til kaffen.
Man er endelig tilmeldt, når man har betalt deltagergebyr på konto: 1551 3327051644

For spørgsmål og mere info kontakt sognepræst Niels Jørn Fogh