50+ dag | Lindehøj Sogn

50+ dag

Når livet forandrer sig

Vi oplever alle forandringer. Måske mister vi en ægtefælle? Måske går vi på pension? Måske skal vi lære af leve med sygdom? Kan Bibelen og den kristne tro lære os noget om, hvordan vi håndterer livets mange forandringer?

Lindehøj Kirke har seks gange tidligere inviteret alle, der har rundet 50 med på 50+ lejr på Emmaus. I 2020 afprøvede vi et nyt format med en 50+ dag fremfor en hel weekend, som tidligere. Også i år vil vi holde en 50+ dag, i Lindehøj Kirkes menighedslokaler.

2022 med temaet Tid og livskvalitet

Vi har gennem de senere år fået mere og mere fri- og ferietid. På trods af dette går flere og flere ned med stress. Vi læser ikke blot om det. Vi mærker det selv og oplever det på vores arbejdspladser og i vore familier. Mere fritid & mere stress. Hvilket paradoks! På 50+ dagen får vi indspark til at reflektere over vores tid og dens værdier. Er der sammenhæng mellem livskvalitet, og det vi bruger vores tid på? Er der noget, vi har glemt her i 2022?

Kom til tema-dag om tid og livskvalitet for jer, der har rundet de 50. Vi bliver inspireret af Christian Canu Højgaard, ph.d. og adjunkt på Dansk Bibel Institut, med oplæg om Prædikerens Bog og jagten på en dybere mening i livet. Terapeut og foredragsholder Ellen Esmarch Pedersen vil holde foredrag om tro, livskvalitet, alder og livsstil – der er sat god tid af til en efterfølgende samtale.

50+ dag afholdes lørdag d. 26. marts kl. 9-19 i Lindehøj Kirke, pris: 250 kr. inkl. forplejning. Tilmelding til Niels Jørn Fogh på 5151 1492 senest onsdag d. 16. marts.  Man er endelig tilmeldt, når man har betalt deltagergebyr på konto: 1551 3327051644.

Det fulde program for dagen og praktisk info kan ses her

Lindehøj Kirkes Menighedslokaler, Tvedvangen 175, 2730 Herlev.

For spørgsmål og mere info kontakt sognepræst Niels Jørn Fogh