Nådegaver & tjeneste - online bibelundervisning | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175

Nådegaver & tjeneste - online bibelundervisning

Udgivet tor d. 4. feb 2021, kl. 08:08
Nyhedsbrev

I Lindehøj Kirke løser mange frivillige forskellige opgaver, som spænder vidt: Børnekirke, lave kirkekaffe, spille og synge til mosaikgudstjeneste og meget mere. Sognepræsterne Michael Skov Andersen, Filip Eero og Niels Jørn Fogh tager følgende temaer op ved online bibelundervisning unbder overskriften 'Nådegaver & tjeneste': Hvordan finder jeg den tjeneste, Gud har bestemt for mig? Er der forskel på evner og nådegaver? Hvordan hjælper vi hinanden med at praktisere nådegaverne i menighedens fællesskab?

I november 2020 blev Mini Bibelskolen aflyst. I stedet havde vi aftalt at mødes til 4 aftengudstjenester i Birkholm Kirkesal i februar og marts 2021. Det er desværre heller ikke muligt lige nu. I stedet for at flytte eller aflyse, har vi tilbudt vi 4 x online bibelundervisning på Zoom. Selve undervisningen varer ca. 30 minutter, og de 4 undervisningsgange kan nu ses ved at klikke på de forskellige videoklip nedenfor.

Hilsen fra sognepræsterne Michael Skov Andersen, Filip Eero og Niels Jørn Fogh

Tirsdag den 2/2 kl. 20.30
Tema: Den farverige menighed – om balancen mellem skabelse, frelse og fornyelse.
Underviser: Niels Jørn Fogh
Se eller gense undervisningen her:

Tirsdag den 9/2 kl.20.30
Tema: Om forholdet mellem Åndens gaver og naturens gaver.
Underviser: Michael Skov Andersen
Se eller gense undervisningen her:

Tirsdag den 23/2 kl.20.30
Tema: Nådegaver til fremme af kirkens liv og vækst.
Underviser: Filip Eero.

Tirsdag den 9/3 kl.20.30
Tema: Fra viden til praksis i Lindehøj Kirke.
Oplæg/undervisning ved Michael Skov Andersen, Filip Eero og Niels Jørn Fogh.