På sporet af Jesus

Herlevs 4. og 5. klasser inviteres til et spændende detektiv-arrangement hvert år i september! 

2021

Dato og tidspunkt for På sporet af Jesus 2021 kommer snarest muligt. 

Hvad sker der?

Vi er i Israel omkring år 30 e.kr., og ypperstepræsten Kajfas har efterhånden hørt så mange rygter om en langhåret fyr, der hedder Jesus, så nu er han snart nødt til at gribe ind. Denne Jesus skulle ifølge rygterne lave mirakler med mad og helbrede syge og lamme. Og så går han rundt og taler om Gud på en ny måde, og det er især det, der bekymrer Kajfas. Derfor indkalder han nu alle Herlevs 4. klasser til at hjælpe med at finde oplysninger om denne Jesus. 

Det hele begynder kl. 9.00 i Herlev Kirke, hvor Kajfas vil informere om de nærmere detaljer. Derefter bliver eleverne sendt afsted, og vil møde forskellige mennesker, som har mødt Jesus. Til sidst inviteres eleverne til fest i Birkholm Kirkesal, hvor hele arrangementet afsluttes omkring kl. 12.30. Og hvem ved, måske dukker Jesus selv op til festen? 

Efterfølgende håber vi, at klasserne vil skrive et brev til Kajfas om, hvad de fandt ud af om Jesus. 

Arrangementet foregår primært udendørs. Vi begynder i Herlev Kirke og slutter i Birkholm Kirkesal.  

Tilmelding

Tilmelding foregår efter 'Først til mølle'-princippet, da der kun er mulighed for 4 klasser ad gangen. Vi har dog mulighed for at arrangere en ekstra dag, hvis det bliver nødvendigt at gennemføre arrangementet 2 gange. 

Ved tilmelding har vi brug for en email-adresse og et telefonnummer til læreren, så vi kan komme i kontakt med jer. De tilmeldte klasser vil blive kontaktet angående nogle forberedelser. Det drejer sig om nogle få ting, der skal klippes og klistres. 

Tilmelding og spørgsmål: jonas@lindehojkirke.dk

Arrangører: Præstebro, Herlev og Lindehøj Sogne

  Lindehøj Sogn   ·   Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175 & Birkholm Kirkesal, Hjortespringvej 132 - 2730 Herlev       Tlf. 5136 9675 - tlf. 5136 9650       lindehoej.sogn@km.dk