Kirkeweekend

Kirkeweekend er en fælles weekendlejr for alle aldre. Her er vi sammen som menighed, som familie, som venner, og der er altid plads til nye. Vi giver os god tid til fællesskab, samtaler, leg, bibelundervisning, tilbedelse, hygge, forbøn, lovsang og meget mere. Det tror vi, at vi har brug for som kristent fællesskab for at vokse i relationen med Gud sammen og hver for sig. Derfor er det værd at prioritere årets Kirkeweekend!

Datoer

Kirkeweekend 2024 finder sted d. 12.-14. april 

 

Program

Her kan du se programmet for årets Kirkeweekend

 

Tema og taler

En stor del af Kirkeweekend er bibeltimerne, som altid har et tema. Vi får besøg af en gæst hvert år, som tager sig af bibeltimerne. Læs mere om årets tema og taler her!

LYT til dette års og tidligere års bibeltimer på Kirkeweekend her! 

 

Program for børn og teenager

Der er spændende program for både børn og teenagere i løbet af weekenden, som er delt op i fire aldersgrupper. Alle aldersgrupper får spændende gæster på besøg, og i løbet af weekenden vil der både være leg, film bibelfortælling, sang, aktiviteter mm. 
Teenagerne har deres eget særskilte program på flere tidspunkter i løbet af weekenden. 

Du kan se mere i programmet for hele weekenden ovenfor.

 

Eftermiddagstilbud lørdag eftermiddag

Lørdag eftermiddag er der mulighed for at deltage i nogle forskellige tilbud bl.a. seminarer, kreaværksted og walk-and-talk. Læs mere om dem her!

 

Tilmelding, priser og overnatning

Tilmeld dig og læs mere om priser og overnatning her!

 

Kirkeweekend arrangeres af et udvalg under Væksthuset. Væksthuset er et menighedsfællesskab i Lindehøj Sogn, du kan læse mere om Væksthuset her
Niels Overgaard
Christian Marklund
Birgitte Kruse Vinther
Benedikte Eskildsen
Jonas Ægidius

Du er altid velkommen til at skrive til udvalget på kirkeweekend@lindehojkirke.dk med spørgsmål eller kommentarer.