Opslagstavlen - bliv frivillig

Giver du en hånd? Vi har i øjeblikket brug for frivillige hænder til disse opgaver:

Hjælp til kirkekaffe

At kunne drikke en kop kaffe eller te sammen og snakke efter gudstjenesten betyder noget for menighedens fællesskab. Derfor har vi kirkekaffe hver søndag. Men jo flere vi er om at lave den, jo færre gange bliver det pr. år for den enkelte. Jeg har spurgt en del af jer, men jeg vil gerne høre fra flere, måske nye i menigheden, som jeg ikke har fået spurgt endnu. Jeg står for at koordinere for de 3 præster; Marie Fogh for Niels Jørn Foghs gudstjenester. Jeg tager naturligvis hensyn til, om det er en gudstjenesteform, I i forvejen ønsker at deltage i (børnekirke, mosaik etc.). Normalt kan man nøjes med at møde ca. ½ time før gudstjenesten for at forberede, og det er ok at spørge andre om at give en hånd med oprydningen; især hvis nogle "hænger lidt længe ud". Vi kan godt aftale en introduktionsgang sammen. 

Kontakt Dorete Rønne-Rasmussen på sms: 28 57 43 93 eller Marie Fogh på 22 58 54 43. 

En frivillig ad hoc fundraiser til arabisk venskabsmenighed søges

Vi søger en frivillig ad hoc fundraiser/ person med erfaring og gode råd på området til Lindehøj kirkes arabiske venskabsmenighed migrantmenigheden Greater Love.  

Kontakt: Dorete Rønne-Rasmussen på sms: 28 57 43 93 

Frivillige til børne- og ungdomsarbejdet søges

Vi har et stort børne- og ungdomsarbejde i Lindehøj Sogn, hvilke gør, at der er altid er brug for frivillige. Det er alt lige fra at være leder i en af klubberne, at medvirke til afholdelse af børnekirke eller til en masse ad-hoc-opgaver.  Hvis du er interesseret i at høre mere om det, så kontakt: 

Kontakt: Børne og ungdomsmedarbejder Jonas Kaltoft Ægidius på 40 40 21 30