Andre gudstjenester

Andre gudstjenester

De fleste kender den faste søndagsgudstjeneste. Derudover har vi en del andre gudstjenester, som kan have et særligt tema, foregå et særligt sted eller være målrettet en særlig gruppe.

Her kan du læse om de andre gudstjenester, som vi har i løbet af året.

Kyndelmisse

Med lysgudstjenesten markerer vi at halvdelen af vinteren er gået, og at foråret og de lysere tider er på vej. Kyndelmissegudstjenesten ligger 40 dage efter Jesu fødsel, og holdes som en sen eftermiddags- eller aftengudstjeneste.

2. pinsedag

I pinsen fejrer vi - populært sagt – den kristne kirkes fødselsdag, og Helligåndens komme. Det fejres med en særlig gudstjeneste på dagen i Lindehøj Kirke, ofte med ekstra musikalsk medvirken.

BUSK-gudstjeneste

BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke. BUSK er blevet indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer, for at sætte fokus på børn og unge i kirken. Den sidste søndag i oktober holdes landet over BUSK-gudstjenester ud fra samme tema. Temaet i 2020 var: “Spirerne i Guds have”.

Alle Helgen

Den første søndag i november er det Alle Helgen. Her mindes vi ved en eftermiddagsgudstjeneste i Birkholm Kirkesal dem, vi har mistet i det forgangne år. Hvis man som pårørende ønsker det, er der ved gudstjenesten oplæsning af navnet på ens nære og savnede afdøde.

Plejehjemsgudstjenester

Vi holder jævnligt plejehjemsgudstjenester på sognets plejecentre. Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Astafanos på tlf. 5150 7323 hvis du gerne vil vide mere.

   Andre gudstjenester