Frivillige ved mosaikgudstjenester

Mosaikgudstjenester er en særlig Lindehøj gudstjeneste. Her bliver som regel spillet rytmisk musik ved vores lovsangsband, vi har et forbønsteam og ud over præsten også en gudstjenesteleder. Ofte er der også et børneprogram under mosaikgudstjenesterne.

En stor del af mosaikgudstjenesterne er båret af frivillige hænder. Er det noget for dig? Så kan du se hvilke opgaver, frivillige står for i forbindelse med mosaikgudstjenester.

Lovsangsband

Lovsangsbandet er en åben konstellation af mennesker, som kommer i kirken og ønsker at tjene til vores mosaikgudstjenester. Dvs. det er ikke "ét" band, men nærmere en go' gryde af musikere, der ønsker at lede menigheden i tilbedelsen.

Vi ønsker at udvikle de evner, som Gud har givet hver enkelt til at kunne spille og synge.Gennem sang og musik ønsker vi, at opmuntre til lovsang og tilbedelse ved gudstjenester og andre arrangementer.
Et uformelt fællesskab med sjov, alvor, hygge og bøn.

Der er som sådan ikke nogen aldersgrænse for at tjene i Guds kirke, men alligevel mener vi i udvalget, at det kræver en form for optagelsesprøve.

Hvis du ønsker at tjene med de musikalske gaver, Gud har givet dig – så kontakt Klaus Klokmose og så finder vi ud af, hvordan du kan tjene!

Kontakt

Klaus Klokmose Rønberg · 26 36 66 34 · klausklokmose@gmail.com

Præsentationsteam

I præsentationsteamet sørger vi for at teksterne til sangene kommer op på vores 3 skærme i lokalet, så alle gudstjeneste deltagere har god mulighed for at synge med.  Hvis du kan bruge en computer og kunne tænke dig at hjælpe en mere anonym, men dog meget vigtig del af vores gudstjeneste, så kontakt Morten Kallestrup 

Kontakt

Morten Kallestrup · 93 98 80 64 · morten@kallestrup.in

Forbønsteam

I forbønsteamet er vi 4 personer, der medvirker til mosaikgudstjenesterne kl 10.30. Alle kan blive bedt for til gudstjenerne. Kontakt Ingrid Jensen, hvis du ønsker at være forbeder.

Kontakt

Ingrid Jensen · 44 92 81 56 · ingridfarnej@mail.dk

Mosaikudvalget

Mosaikgudstjenesterne planlægges og gennemføres af Mosaik-udvalget.

Udvalget består af:
Anni Hougaard
Filip Eero
Flemming Damm
Ingrid Fuglseth Jensen
John Hansen
Karen Sandø
Linda Frydkjær
Michael Skov Andersen
Niels Jørn Fogh