Sorg

Sorg er en naturlig reaktion på det at miste en, man holder af. Sorg tager tid, og mange bliver overraskede over, hvor længe det kan vare, før de kommer sig efter et dødsfald. At give sig tid til at sørge har betydning for, hvordan hverdagen senere vil forme sig. Ofte kan en sorggruppe være en god hjælp.

Sorggruppe

Har du mistet et nærtstående familiemedlem og syntes, at det er svært at komme gennem sorgen, kan det måske hjælpe at deltage Lindehøj Sogns sorggruppe. 

I en sorggruppe kan den enkelte bearbejde sin sorg sammen med andre, der er i samme situation. I sorggruppen taler vi om sorgen i forbindelse med at have mistet, hvordan vi har det, og kan tale om forskellige temaer f.eks. sygelejet, dødsfaldet, begravelsen eller bisættelsen, omgivelsernes reaktion, de 'forbudte' tanker om skyld og skam, mærkedage og muligheden for håb.

Lindehøj Sogns sorggruppe mødes ca. 10 gange med 14 dages mellemrum. Gruppen ledes af erfarne medarbejdere. Der bliver også tid til at få en hyggelig snak over en kop kaffe.

Kommende sorggruppe

Du er meget velkommen til at kontakte sorggruppens ledere, hvis du har spørgsmål og/eller gerne vil deltage i en sorggruppe:

Lise Wanning Vognstrup · 51 41 76 56 · lise@wanning-vognstrup.dk

Michael Andersen · 61 16 26 86 · misa@km.dk