Mosaikgudstjenester

Mosaikgudstjenester er gudstjenester for hele familien!

Vi kalder dem mosaik-gudstjenester, fordi der indgår en række elementer, som alle hænger sammen med gudstjenestens tema, og som tilsammen giver en helhed - altså en mosaik.

Mosaikgudstjenesterne ligger altid kl. 10.30.

Sang og musik

Ved Mosaikgudstjenesterne er der næsten altid rytmisk musik og moderne sange. Det er ofte frivillige, der står for musikken.

Også for børn

Vi begynder gudstjenesten med et børnevenligt indslag, som både børn og voksne kan få noget ud af. Senere, under prædiken, kan børnene gå til Børnekirke. Læs mere om børnefortælling og børnekirke her.

Bedestationer

Efter prædikenen er der mulighed for at deltage aktivt i gudstjenesten – fx. at skrive en bøn, tænde lys, gå til forbøn, modtage syndsforladelse m.m. Alle er velkomne til at deltage, og i det tidsrum der er bedestationer, synger vi.

Installation

Vi gør meget ud af at lave en installation til hver Mosaikgudstjeneste. Installationerne er ofte en god hjælp til at minde os om gudstjenestens tema senere.

Frivillige ved mosaikgudstjenesterne – læs mere her

  Lindehøj Sogn   ·   Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175 & Birkholm Kirkesal, Hjortespringvej 132 - 2730 Herlev       Tlf. 5136 9675 - tlf. 5136 9650       lindehoej.sogn@km.dk