Mini-Lejr | Lindehøj Sogn
AFLYST Minilejren er d. 4.-5. juli 2020 i Hillerød
Bliver lavet om til Minidag. SER HER!

Minilejr er for de yngste i vores kirke, dog sammen med mindst én forælder/bedsteforælder.

Minilejr er et helt døgn fyldt med god leg, spændende samlinger om Gud, sjove aktiviteter, skønne børnesange og meget mere!

Da det godt kan være udfordrende for så unge børn - og deres forældre - at være på lejr, har vi valgt, at den kun skal vare et døgn. Aktiviteterne er målrettet børnene, men når de er lagt i seng om aftenen, har vi også et programpunkt for forældrene.

Vi håber meget, at I har lyst til at deltage!

Hvornår? Indtjekning lørdag d. 4. juli 10-10.30. Lejren slutter søndag d. 5. juli ca. kl. 13.00.

Hvor? På LMH* i Hillerød, en dejlig højskole med værelser, der passer i størrelsen til en familie. Adressen er LMH, Ansgarvej 2, 3400 Hillerød.

Målgruppe: Alle børn fra 0-7 år (til og med 0. klasse) sammen med en eller to forældre.

Nysgerrig? Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Michael Skov Andersen på tlf: 61162686, eller Jonas Ægidius på tlf: 40402130

Tilmeldingen d. 15. marts

Tilmeldingsfrist er d. 7. juni

TILMELD DIG HER!

Priser og betaling

150 kr. pr. barn

200 kr. pr. voksen

HUSK: Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at få råd til deltagerbetalingen, kan du søge hel eller delvis friplads ved at kontakte B&U-medarbejder Jonas Ægidius på jonas@lindehojkirke.dk. Prisen skal ikke holde dig fra at komme med på lejr!

I Børne- og ungdomsarbejdet i Lindehøj Kirke (B&U) kan vi hvert år få et større tilskud for de medlemmer, som kommer i vores klubber. Vi får også tilskud til vores sommerlejre for de medlemmer, som er med der, derfor er det muligt at blive medlem af B&U i forbindelse med Minilejr, og på den måde give en stor støtte til B&U. På grund af tilskudsregler er det kun børn, der deltager i en af B&U's faste aktiviteter, det vil sige Lindehøj Kirkes Børneklub, som kan blive medlem af B&U.

Pris for medlemskab af B&U:

100 kr. for sæsonen 2019/2020

Betaling:
Betaling af lejr og medlemskab sker ved kontooverførsel. Lav en overførsel til medlemskab og en til lejrbetaling.
Konto i Danske Bank: Reg: 1551 Kontonummer 3327015079.

Skriv posteringsteksten: Minilejr + deltagernavn

Hvis du mener du allerede har betalt kontingent for medlemskab 2019/2020, så betal blot lejrbetalingen. Hvis ikke du har betalt kontingent vil kassereren opkræve dette senere, hvis du i nedenstående tilmelding giver ønske om at dit barn bliver medlem.