Projekt 'Skriv en sang' for konfirmander 2023-2024

Kunne du tænke dig at skrive din egen sang (både tekst og musik)? Kunne du tænke dig, at din sang bliver produceret (indspillet), så du har den for livet?

Nu har du muligheden. I løbet af din konfirmationsforberedelse vil du kunne arbejde med Lindehøj kirkes organist Roberto Schmidt, som har mange års erfaring med musik og komposition. Han vil hjælpe dig under hele processen. Du vil lære om becifring, harmonier, noder, musikstilarter osv., så du får de basale musikalske færdigheder til at kunne skrive din sang. I musikværkstedet vil vi også lytte til masser af sange, så du kan få inspiration til at komponere din egen.

Idéen er, at sangen skal handle om tro og ved at arbejde med din sang, vil du gå i dybden med dette relevante emne. Du vil måske opdage nye sider af troens betydning, måske vil du opdage nye sider af dig selv. Du vil i hvert fald bruge en del hyggelige og kreative timer med musik. Hvis du ønsker det, er der mulighed for, at din sang kan blive opført af professionelle musikere ved din konfirmationsgudstjeneste foran flere hundrede mennesker. Roberto glæder sig til at møde dig og bruge tid sammen i musikværkstedet.

HVOR? I Lindehøj kirke

HVEM KAN DELTAGE? Alle kommende konfirmander som elsker musik og som synes at dette projektet er spændende og gerne vil være kreativ. Det er en fordel, hvis du i forvejen spiller et instrument eller synger.

HVOR MANGE KAN DELTAGE? Der er plads til max. 6 konfirmander.

HVORNÅR?  Torsdage eftermiddage indtil kl. 16

HVOR TIT? Ca. 2 gange om måneden i følgende måneder: NOVEMBER og fra JANUAR til APRIL i alt 9 lektioner.

TILMELDING? Åbent for tilmeldinger indtil den 30. september, klik her for at udfylde tilmeldingsformularen.

Dette projekt erstatter hverken den ugentlige konfirmationsundervisning eller deltagelse ved gudstjenesterne. Projektet er 100% frivilligt og er tænkt som et supplement til konfirmationsforberedelsen.